29 Mart 2012 Perşembe

The Night is Dark and Full of Terrors


Pazartesi günü yaklaşık 9 aylık bekleyiş son bulacak. Game of Thrones' un ikinci sezonunu izlemeye başlamak için 4 kez daha yatcaz-gakcaz. Kitaplarını okusanız da, neler olacağını bilseniz de, bu sizi heyecan ve sabırsızlıktan kurtaramıyor. Özellikle son 1 ayda, sayısız fragman yayınlandı 2.sezonla ilgili. Bu yayınımızda yeni bir fragman değil, aksine eski bir video paylaşacağım. Bir fan videosu. Arkadaşımız Game of Thrones' un jeneriğini, The Tudors dizisinin jeneriği tarzında yeniden kurgulamış. Hem Tudors hem de GOT hayranı iseniz tadından yenmez bir çalışma. Buyrun. 


18 Mart 2012 Pazar

Hayatımızda Kimya

Ortaöğretim 9.Sınıf ve YGS müfredatında yer alan "Hayatımızda Kimya" konusuyla ilgili kısa bir özet hazırlamıştım. Bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Konunun ana detaylarını içeren bu özet, ince detaylardan ziyade, özellikle YGS hazırlığında olanlar için bir göz gezdirme niteliğindedir ve piyasada yer alan muhtelif kaynaklardan beslenmiştir. Buyrun.

Online olarak incelemek isterseniz yukarıyı tıklayabilirsiniz. Bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız. (Çıkan sayfada download' ı tıklayınız) 

5 Mart 2012 Pazartesi

Breaking Bad Tribute Video

Breaking Bad, 5. sezon için prodüksiyon aşamasındayken, geçenlerde tesadüfen karşılaştığım bir fan videosunu paylaşmak istiyorum. Geride kalan 4 sezondan en can alıcı sahneler seçilmiş, diziye saygı niteliğinde bu video, insanda tüm bölümleri tekrar izleme arzusu oluşturuyor. Fonda da efsane "İyi, Kötü ve Çirkin" filminin müziği "The Ecstasy of Gold" var. Zararlı ve tehlikeli ölçüde spoiler içerdiği için, diziyi izlemeyi düşünenler, 4 sezonu bitirmeyi beklesin.

Tweet