21 Ağustos 2011 Pazar

Smallville: 10 Sezonun Özeti

2001 yılında yayın hayatına başlayan Smallville dizisi, bu sene Mayıs ayında, 10 sezonun ardından sona erdi. Dile kolay, tam 10 sene yayında kalmayı başardı Clark Kent. Superman' i, popüler kültürün öğeleriyle harmanlayıp, gençlik yıllarını anlatmak için yola çıktı bu dizi. Clark Kent' i, daha Superman olmadan, tıfıl bir lise öğrencisiyken aldık, meşhur gözlüklü Clark Kent olarak bıraktık bu 10 sene sonunda. Özellikle ilk 5-6 sezonun çok hareketli ve eğlenceli geçtiği bu süreçte, kalan son sezonlar, tabir-i caizse, sıktıysa da, bizim için farklı bir deneyim oldu. 10 sene içinde, bu diziyle beraber biz de büyüdük. Kimleri gönderdik, kimleri geri getirdik ...

Aşağıdaki videomuz, bu 10 sezonun yaklaşık 9 dakikalık özetini içeriyor. Jeneriği ile de göz kamaştıran bu dizinin 10 sezondaki tüm jenerikleri, güzel bir müzik eşliğinde, ardarda sıralanıyor. Buyrun.
Aşağıdaki resimlerimizde her sezonun posterleri. Bu da bir diğer özetimiz olsun.
1. Sezon


2. Sezon


3. Sezon


4. Sezon


5. Sezon


6. Sezon

7. Sezon

8. Sezon

9. Sezon

10. Sezon



Not : Söz konusu video, üzerinde de yazdığı üzere telif hakları sebebiyle daha sonra silinmiştir. Söz konusu şarkı; Nightwish - Last of the Wilds' dır.

Hiç yorum yok:

Tweet