11 Ocak 2013 Cuma

2013 Model Sızıntı Formalar

Forma piyasasını takip edenler bilir. Özellikle tedarikçisinin VIP kategorisinde yer alan takımların formaları neredeyse 1 sene öncesinden tasarlanır, hatta belirlenir. Ve her sene yılbaşından sonra bu takımların yeni sezon formalarını internete sızmış halde görürüz. Bu sene hasat erken ve bereketli başladı. Çoğu üst düzey takımın formalarını gördük. Derleyelim dedik bu takımları. Buyrun başlayalım.

Arsenal FC Dış Saha
2000 UEFA Finalinden hatırlayacağınız üzere Arsenal' in klasik deplasman renkleridir sarı-mavi. Bu sene bu renklere dönüş var.
Brezilya Milli Takımı İç Saha
70' lerdeki tasarımlarına benzer, retro tarzda tasarlanmış Brezilya forması. Sade ve şık. Yaka ayrı bir hava katmış.

Celtic FC İç Saha
Klasik Celtic formasında bu sene görülecek en büyük değişiklik, yan kalın çubukların, ince çubuklardan oluşması.

Chelsea FC Dış Saha
Beyaz renkli deplasman forması bir süredir görmüyordu Chelsea takımı. Logoları çıkarsak insanın aklına Adidas' lı Fransa formaları geliyor.

FC Barcelona İç ve Dış Saha
Son 2 senedeki farklı çubuklu fantezilerden sonra Barcelona takımı klasik çubuklusuna dönüyor bu sene. Sarı yaka ve kırmızı kol uçları formayı tamamlamış. Sarı-kırmızı çubuklu deplasman forması, Katalanya bayrağını temsil ediyormuş. İç saha tamam da, dış saha sanki zorlama olmuş.

Fransa Milli Takımı Dış Saha
Nike, Fransa Milli Takımı' nı Adidas' tan çaldıktan sonra, arkadaşlara kıyak geçip, müthiş güzellikte ve sadelikte tasarımlar hediye etmişti. Bu kıyağına devam edecek galiba gelecek sene, zira deplasman forması yine sade ve şık.

Liverpool FC İç Saha
Geçen sene Adidas' tan Warrior' a geçen Liverpool' un yeni formaları da yeni retro akımına uygun tasarımlar olsa da, açıkcası pek beğenilmemişti. Gelecek seneki Liverpool forması, şahsi fikrimce çok basit duruyor.

Manchester City FC İç Saha
Manchester City, hemşerileri United gibi Nike saflarına geçiyor gelecek sene. Şimdilik aldığımız izlenim, Nike' ın City' lilere şık tasarımlar hazırlayacağı yönünde.

Manchester United FC İç Saha
Nike' ın Şeytanlar için hazırladığı yeni sezon forması -yine- çok şık. Siyah yaka ve detaysız kırmızı bir tasarım.

AC Milan İç ve Dış Saha
Adidas' ın önce Bayern Munich ve Real Madrid, bu sene de Chelsea iç saha formalarına eklediği altın renkli detaylar, bu sene de diğer yağlı müşterilerinden birine, Milan' a gidiyor. Olmuş ama, güzel durmuş.

Real Madrid CF İç Saha
Önceki sene altın, bu sene de lacivert detaylar, gelecek sene kırmızı-lacivert şekline dönüşüyor. Kırmızının ne anlamı var ki acaba?

Resim kaynak;








Hiç yorum yok:

Tweet