7 Ocak 2011 Cuma

Yerse

galatasaray.org' u açarsanız şöyle bir haber var.




Açılış Maçına Özel Sınırlı Sayıda Forma 175 TL

15 Ocak 2011 tarihinde oynanacak Türk Telekom Arena açılış maçı olan Galatasaray – Ajax karşılaşmasına özel logolu formalar hazırlandı.

Adidas’la yapılan ortak çalışmayla 4. formamız olan 3 Çubuklu formamız hem Klasik Galatasaray logomuz hem de açılış maçına özel hazırlanan logonun yer aldığı özel bir tasarımla sınırlı sayıda üretildi.

Adidas'ın 2010 – 2011 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı için uluslararası Adidas model ve teknolojilerini uygulayarak hazırladığı tüm formalarda olduğu gibi özel bir kumaş teknolojisi kullandığı bu forma, Adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece  vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak dayanıklılıklarını artırıyor. 

Sınırlı sayıda üretilen ve Türk Telekom Arena açılış maçında futbol takımımız tarafından sadece o güne özel kullanılacak olan bu formanın yalnızca 250 adeti sadecewww.gsstore.org resmi satış sitesi üzerinden 175.00 TL’ye satışa sunulmuştur.

Siz de bu özel formaya sahip olmak istiyorsanız. www.gsstore.org resmi satış sitemizi ziyaret edin.


1-) Dandik bir logonun eklendiği (maliyeti kaç kuruştur Allah bilir) bu forma 175 TL. Yani maç formasının neredeyse 2 katı.
2-) 92 TL 'ye satılacak maç forması henüz satışta değil. Neden? Çünkü öncelikle bu dandik logoyu 250 kişiye satıp bitirmek istiyorlar.
3-) Özel forma dediğin hakikaten özel olur. Başka maçlarda giyilmez. Yani giyeceğin formanın üstüne logo işlemekle özel forma olmaz.
4-) Yukarıda öve öve bitiremedikleri climacool teknolojisi, şu an Avrupa'da kullanılan techfit ve formotion teknolojisi' nden daha önce kullanılmış bir teknoloji.

Hiç yorum yok:

Tweet