15 Eylül 2010 Çarşamba

PES 2011 Demo



Dün gece itibariyle, çok sevdiğimiz futbol oyunu Pro Evolution Soccer' ın 2011 sürümünün demosu yasal sitede yayınlandı. Telekom'un sınırsız(!) 8 mbit'lik hızıyla indirip hemen biraderle oynayıp deneme şansımız oldu. Yorumlara geçmeden önce indirip ben de deneyeyim diyenler şurayı tıklatabilir. (1,36 gb)

1. Paslar; 09'dan 10'a geçtiğimizde arapasların yerini bulması konusunda yaşadığımız sıkıntıya alışmıştık zamanla. 11'le beraber bu sıkıntımız artacak gibi gözüküyor.

2. Yeni defans ve hücum hareketleri; Adı üstünde yeni. Güzel yani :)



3. Hakem; 10'nun en gıcık edici yanı, karşı takımın oyuncusu sizi biçse bile hakemin bunu sallamamasıydı. 11'le beraber o kadar rahat olmayacaklar galiba, ama her harekete de faul çalarsa işimiz iş.

4. Türkçe Dil Desteği; Bir de Türkçe spiker olursa tadından yenmez.

5. Savunma zorluğu; Demo'da Messi ve Ribery 'yi tutmak çok zor oldu.

6. Nou Camp Stadı; 10'a göre çok çok gelişmiş grafiklere sahipti. Tam sürümdeki stadlarda da aynı performans inşallah.

7. Oyun Planı; 10'a göre 2-3 ekstra özellik var. Örneğin, ilk 15dk full defans, gerideyken komple hücum, kontraatak, öndeyken top çevirme gibi direktifler verebiliyorsunuz.



8. İstatistikler; Maç süresince, skorbord un altında çeşitli istatistikler beliriyor. Şimdiye kadar hiç görmemiştik bunu PES serisinde, sonunda kavuştuk.

9. Demo'daki takımlar; Demo versiyonunda sizi sadece iki takım bekliyor, Barcelona ve Bayern Munich.



Ufak bir eklentiyle seçenekleri 6 takıma çıkarabilirsiniz. Japonya, İspanya, Chivas ve International. Bu eklentiye de şurdan ulaşabilirsiniz. (6 takımdan istediğiniz iki tanesini seçebilirsiniz)



Şimdilik aklıma gelen bunlar. Sadece bu özellikler bile şimdiden heyecanlanmamıza sebep oluyor. İki ay zor geçecek :))

Hiç yorum yok:

Tweet