15 Ekim 2011 Cumartesi

Mühürlü Köşk Diye Bir Film

Bugün haberlerde gezerken nette, yeni bir Türk filminin tanıtımına denk geldim. Korku, gerilim tarzı yazıyordu haberde. Merak ettim fragmanını izledim acaba nasıl bişey yapmışlar diye. Semum, Büyü gibi korku görünümlü komedi facialarından sonra, kimse tekrar böyle bir cesaret gösteremez diye düşündüm. Fragman öyle ustalıkla (!) kurgulanmış ki, filmi izlemeye gerek bile kalmadı. Büyü filmi falan hak getire. Ucuz efektler, kendini ciddiye alan diyaloglar. Üstelik, Büyü filmindeki bir sahnenin aynısını gördüğüme eminim.

Asıl bombayı sona sakladım. Geçen sene Frame Türkiye diye, iddialı girip çuvallayan bir yarışma vardı. Bu yarışmada, ilgi çekebilmek adına, izleyicilerden hiçbir şeyini !? saklamayan bir hanım kızımız vardı Özlem diye. "Yok artık" diyebilirsiniz ama, bu bayanı filme almışlar, başrollerden birini vermişler, üstelik o yarışmada yaptıklarının devamını bu filme de iliştirmişler.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip, nice Türk filminden önce, bir takım polemikler çıkartılmıştır hep. Amaç tabi ki ilgi çekmek. Bu film için seçilmiş gündem ise, bu yarışmacı bayan. 3-5 açık seçik sahneyi yerleştirip filme, bu kadının imajından yararlanıp, filme bir kaç fazla erkek izleyici kazandırmak amaç. Daha gösterime girmemiş film. Merak etmeyin, mutlaka duyarsınız zaten. Ya bahsettiğim ucuz et pazarlamasıyla, ya da dikkat çekecek başka gündem malzemesiyle.

Merak eden için fragmanı youtube' da bolca mevcut. Link vermeyelim gerek yok.

2 yorum:

Sühan Alp dedi ki...

Mk pornodan bozma iğrenç bir film. Yazını okumadım ama iyi şeyler yazdığını sanmıyorum. piiii

ismailinc dedi ki...

İzleme de okuma da :)

Tweet